tiistaina, toukokuuta 15, 2007

Mörrimöykyistä prinsessoiksi

Uskomaton muodonmuutos tuolla trimaaajan luona tapahtui. Tuskin olisin osannut oikeita koiria ottaa, jos olisi pitänyt jostain hakea ilman apua. Etenkään Kleoa.

Kleon morfoosi:


Marilynin muodonmuutos

Kuvat on ottanut tytär.

Eilen illalla armeijaa käyvä poikani kävi kotona ennen lähtöä takaisin Haminaan. Tulin ajatelleeksi, että kodikkuuden ainekset ovat aika pienestä kiinni: sauna, kylmä olut, uusia perunoita voin kanssa ja lihapullakastiketta. A'vot, siinä kaikki, mitä voi kaivata.

Tietenkin vielä auttaa, jos kotona pikkusisko kiusattavaksi ja pari koiraa, jotka riemuissaan nuolevat sinua ja vinkuvat onnesta, kun tulet.

---

Ja nyt on jo tiistai, tämäkin viikko on nelipäiväinen. Vapaapäivä on vain keskellä viikkoa torstaina, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että perjantaina on taas uusi maanantai. Sitä ei tietenkään kannata surra etukäteen. Tällä viikolla kaikki on kuitenkin mennyt aika nappiin. Eilen esimerkiksi ukko levitti apulannat heinäpelloille ja kun hän ajoi traktorilla pois pellolta, alkoi oikein reipas sade. Saattaisiko sitä enempiä toivoa?

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oho, kylläpä ovat erinäköisiä. Kleo näyttäisi nuorentuneen kerta heitolla monta vuotta. Ja söpöt nappisilmätkin tulivat esiin :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi jessus, mie oisin uskonut, että kyseessä ovat eri koiruudet. Itellenikin on joskus käynyt oman tukkapehkoni kans samalla lailla...
Ei sun ukkosi voisi tulla hoiteleen noi mejänki pellot. Viimesyksynä paikallinen maajussi velttais peltomme ja puhe ooli, että ne myös hoitelisi keväällä kylväkuntoon. Omat pellot hoitelikin mutta vieressä olevat mejän pellot jätti ilmeisesti myöhemmäksi...Ny sattaa vettä ja ei ole savikkopelloille nyt asiaa. Kyllä kiukuttaa! Tekisi mieleni hirttää maajussimme eräistä ulkoisista osista johonkin korkeelle...
Toivotaan hyviä heinankasvuja!

Anonyymi kirjoitti...

Nehän näyttää ihan cairneilta! Kuten Mari kommentoi, Kleo etenkin näyttää nuorentuneen huomattavasti! Hienon näköisiä nappisilmiä niistä kuoriutui.

#krissenjutut -blogi kirjoitti...

Paitsi, että cairnit ei ole noin lyhytkarvaisia... näyttelykuntoon pääseminen kestää useamman kuukauden.
Mutta tukin laadun vuoksi on mielestäni hyvä, että ne on nyt ihan stripattuja. Hassuilta näyttävät, minusta. :D

Anonyymi kirjoitti...

Onpahan taas varaa kasvattaa sitä turkkia! Erilaisilta näyttävät, hassuiltahan he näyttävät aina :) Ihanan hassuilta!

Anonyymi kirjoitti...

Tuollaisia kuvia pitäisi olla koirakirjoissa aina rotujen kohdalla.
Muodonmuutos on huima.