torstaina, syyskuuta 07, 2006

Torstai on toivoa täynnä

Niinhän sitä sanotaan torstaipäivistä. Toivotaan niin. Päivä on vasta nuori eikä mikään ole ainakaan vielä mennyt pieleen.

Viikko on ollut sitä normaalia oravanpyörää.

Tiistaina oli kutsuttu tyttären synttärikahveille kaikki viralliset sidosryhmät (siis kummit, mummot ja sisarukset ja muut läheisesti meidän elämäämme liittyvät ihmiset). Muutama oli joukosta poissa, mm. isoveli oli nukkumassa ja kummisetä töissä, mutta kiitettävät 11 henkilöä oli samaan kahvipöytään saatu.
Olis kiva tietää, miten yli-innokkaan koiran saa rauhalliseksi, kun lapsi riemunkiljahtelee. Sitten ei tarvitsisi kuunnella 1-veen pelästysitkua edes sitä kahta tai kolmea kertaa.

Toinen, mikä olis kiva tietää, olis se, miten saa koiran olemaan syömättä roskia, mikäli niitä on sopivasti tarjolla. Vanha koira on näköjään jossain asioissa tyhmempi kuin pussillinen uusia. Viime yö meni rattoisasti 11-vuotiaan koiran kanssa aina välillä seurustellessa, kun se oli onnistunut keplottelemaan itselleen makrillipaketin (hajusta päätellen) roskista ja hiukan pääsi vanhan rouvan yllättämään jano. No - neljä kertaa se vaan herätti ja niin diskreetisti vinkuen, ettei flunssainen ja kuorsaava ukkokulta yhtään herännyt. Jotain hyvää siinäkin. ;)

Keskiviikkona oli ihan tavallinen työpäivä. Se siis alkaa yleensä klo 7-8 täällä kotona, jatkuu klo 9-15 työpaikalla ja sitten taas jatkuu klo jotain illalla, kun ehtii koneen ääreen. Usein se jotain illalla venyy, kun jää kaivelemaan jotain yksityiskohtaa tai muuten vaan innostuu. Onneksi töitä riittää, se on ihan mukavaa. Lisäksi kävin kaupassa, pesin pyykkiä, kuljetin tyttären työharjoitteluun ja tapaamaan ystäväänsä ja takaisin, laitoin aivan loistavn makuista kesäkurpitsapataa ruoaksi, hankin 11-vee koiralle tulehduskipulääkkeet (ontuu aina vaan :() , neuvottelin yhden maksullisen miehen (lue: kengittäjä) kanssa työajoista ja kahden maksullisen naisen (tulevat siivojat, moikka teillekin - luette kumminkin! :)) kanssa töistä ja palkkioista. Lisäksi rupattelin parin, kolmen muunkin ystävän kanssa puhelimessa - varmaan puolisen tuntia per tyyppi. Niin se aika kuluu ruokaa laittaessa ja autoa ajaessa.

Tänään siis pitäisi tulla tehotyttöjen tekemään siivousta ja kengittäjän kengittämään ja töihinkin pitäisi keritä, joten päätän raporttini tähän.

Ei kommentteja: