sunnuntaina, maaliskuuta 03, 2013

Krókuria vietiin!

Kyllä on 8 viikkoa kulunut nopeasti!  Tänään lähti ensimmäinen pentu, Krókur, uuteen kotiinsa Iinan, Matin ja "isoveli" Igorin luokse.  Onneksi ei lähtenyt kauaksi, vain Helsinkiin, Munkkiniemeen.  Krókur sai uuden kodin lisäksi uuden nimenkin, he aikovat kutsua poikaa Hemmoksi tai Hemuliksi.  Kyllähän se sellainen suloinen hemuli onkin!

Kävin aamupäivällä pihalla ottamassa pennuista kuvia ja kyllä niille taas lumileikit pikkupakkasesta huolimatta maistuivat.  Disa suorastaan riehaantui ja pyöritteli nimenomaan Krókuria hurjasti lumessa. Tässä nyt kuvia vain Krókurista lähdön "kunniaksi". 





Ilopilleri Krókur ihan lentää!
En ole huomannut Disan mitenkään kaipaavan puuttuvaa pentuaan, joten varmaan tämä 8-viikon ikä on aivan sopiva pennun lähteä uuteen kotiin oppimaan uutta elämää.

-----

Lauantaina Anne kävi tekemässä pennuille pentutestin.  Se oli todella mielenkiintoista seurattavaa ja vahvisti aika tavalla niitä käsityksiä, mitä minulla oli pennuista.  Sitä hiukan ihmettelimme, että missä välissä joku terrieri oli käynyt törkkäämässä Pikku-Kleppan Disan kannettavaksi.  Se oli nimittäin varsin ärhäkkä ja itsetietoinen peli, kovin erilainen kuin paimenkoirat yleensä.

Muutenkin pennut olivat ihanan rohkeita ja reippaita.  Olen hurjan tyytyväinen siihen, ettei pennuista yksikään ollut arka tai pelokas. Paimeniksi ne olivat yllättävänkin omatoimisia, mutta uskoisin, että jokainen osataan tulevissa kodeissaan kasvatta yhteiskuntakelpoisiksi yksilöiksi.

Kuvasin jokaisesta aika tavalla videota, ne löytyvät youtube-sivuiltani (mikäli osasin laittaa oikean linkin).

Ei kommentteja: