torstaina, maaliskuuta 07, 2013

Nyt oli Kleiman vuoro muuttaa

Eilen aamulla katselin tehotyttöjä, Kleimaa ja Kleppaa, ihan pikkuisen haikeana, kun ne tekivät kaiken yhdessä kuin stereot.  Pennut ovat kovin samanoloiset ja ne ovat alusta asti painineet ja touhunneet kaikkea yhdessä.  Kun niitä katselee, ei voi olla yhtään pahantuulinen. 

Nostin molemmat aamulla syliin ja kerroin, että illalla Kleima lähtee valloittamaan Islanninhevostalli Ofeigurin ja erityisesti sen tallinemännän, Lellun. Kumpikaan ei tajunnut jutusta mitään. Lattialle päästettyinä kirmattiin taas jonnekin yhdessä murisemaan ja touhuamaan.

Kleima saa tänään olla kuvakavalkadin pääosan esittäjä:





Ihanaa on, ettei Kleima lähtenyt kauas, Vihtiin vain, noin puolen tunnin ajomatkan päähän.  Varmasti tämä yhdistää taas meitäkin Lellun kanssa ja tulee ajeltua silloin tällöin leikittämään koiria - niitä mukavia hetkiä odotellessa!

Aaamulla lueskelin facebookia ja sieltä on ihan pakko kopioida Lellun illalla kirjoittama viesti: "Pikku peikkotyttö Kleima saapui uuteen kotiinsa rohkeasti kohdaten omituisen lauman karvakamuja, tuli kuin kotiinsa, valtasi kummitäti Riikan tuoman koiranpedin, kantoi matkaeväs savuluunsa sinne. Olkkarissa ihmetteli hetken että miksiköhän täälläkin on koirakielellä mutiseva Marilyn niinkuin vanhassa kodissa. Huolenaiheina ei ole kuin kaulassa kutiseva uusi kaulapanta... Hmm tuossa pennussa on jotain niin kovin tuttua ♥"


Ei kommentteja: