keskiviikkona, huhtikuuta 01, 2009

Aurinkoa

Pihatiet lirisevät - lumi sulaa kohisten auringonpaisteessa. Vietän tänään etätyöpäivää ja ajattelin kammeta ruhoni Félagin selkään jossain vaiheessa. Sovin myös lounastapaamisen, joten jotain vaihtelua luvassa tähän elämään.

Ensi viikolla lomailen suurimman osan viikkoa. Suunnitelmissa suursiivous. Talo on aina vain kuin pommin jäljiltä, hukumme kohta sanomalehtiin. Ryhdistäytyminen ei ole onnistunut, joten pitää yrittää kertarysäystyyppistä menettelytapaa. Joinkain päivinä ajattelen, että vain talon räjäyttäminen tekisi siivoa jälkeä, mutta ehkä kuitenkin kannattaa yrittää jotain muuta ensin.

Lomailen huhtikuussa peräti kaksi viikkoa - pääsiäisviikon "lomailen" kotosalla ja 19.4 lähdemme Playa del Inglesin aurinkoon ukkokullan kanssa. Olin vahingossa jättänyt viimevuotisia lomia pitämättä 3 pv, varsinainen lottovoitto tälle kevätväsymykselle! Muksaa, että peikkolapsi lupasi käydä koulua kotoa käsin, jotta pääsisimme lähtemään. *Muistathan sitten, että talossa on (luultavasti) siivottu!*

Eipä tässä muuta - jos tekisi taas töitä.

Ei kommentteja: