tiistaina, huhtikuuta 28, 2009

Liikkeelle, mars!

Töihin tästä pitäisi luunsa laahata. Tai kaipa ne luut menisi ihan kepeästi, mutta on kertynyt tuota lihasmassaa luiden päälle sen verran, että se on raskaampaa saada kiihtymään. Paras puoli tässä työviikossa on se, että se on vain kolmipäiväinen. Ensi viikollakin olen vain 4 päivää töissä, joten pieni pehmeä lasku on edessä kaiken lomailun jälkeen.

Katselin ottamiani lomakuvia ja ihan pikkasen ärsyttää, kun kaikissa merikuvissa on horisontti vinossa. Miksiköhän se on niin hankalaa saada suoraan - pitääkö sen aina ollakaan suorassa - aarrgghh.

Loma sujui todella leppoisissa merkeissä, rannalla käpöttely tosin kävi välillä raskaaksi +25C-lämmössä, kun joinain päivinä tuli teputeltua jopa yli 10 km yhden pienen oluen voimalla. Taisin saada kävelystä huolimatta pari kiloa elopainoa lisää tuolla reissussa. Pitänee sille asialle alkaa kohta tehdä jotain... lisätä liikuntaa, vähentää ruokaa ja olutta. Kaipa se on taas aloitettava vähintäinkin karppausjakso, jotta paino ei nouse infernaaleihin mittoihin.

Jotta arkipäivän totuus ei kuitenkaan unohtuisi, niin lähden etsiskelemään jotain työvaatteita itselleni. Mukavaa päivää - kevät ainakin on kauneimmillaan ja melkein kuulee, kun puiden silmut kasvavat - kohta on lehti puussa. Mahtavaa!

--- Ainiin, kiitokset kaikille luolakoeonnitteluista. Etenkin Marjun kiitos sai hämmentymään - että joku oikein odottaa näitä kirjoituksia... ohhoh! ---

Ei kommentteja: