maanantaina, maaliskuuta 30, 2009

Kevättä

SE taitaa olla tulossa nyt: räystäät tippuvat vettä ja ollaan plusasteilla. Viikon sääennuste näyttää aurinkoa. - Minua on muuten aina hieman ärsyttänyt, kun ihmiset ovat iloisia räystäiden tippumisesta keväisin. Itse ainakin katselen huolissani ylöspäin, josko tulee paljonkin rakennusmateriaalia niskaan, kun sellaista puhutaan. -

Viikonloppu hurahti taas vauhdilla. Lauantaina käytiin katsomassa Isíngiä, se oli päässyt jo töltistä jyvälle. Oli kyllä aika hasuu, kun sen mielestä ei ilmeisesti ollut kauhean helppoa koota itseään tölttiin ja se protestoi viskelemällä takajalkojaan pikkupukeilla. Virta ei ollut kadonnut mihinkään ja korvat olivat edelleen tötteröllä eteenpäin. Vielä viikko, niin neito tulee kotiin lomailemaan raskaan koulujakson jälkeen.

Sunnuntaina olin tolppana pikkupeikolle Kirkkonummen kisoissa. Se odotettu nolla oli kyllä vain pienen fiilauksen päässä. Karman lokikirjasta voi lukea lisää tunnelmia.

Kellojen kesäaikaan kiertäminen on muuten epäinhimillinen toimenpide. Ihmisrääkkäystä pahimmillaan, kun sitä repii itsensä lämpimien ja pehmeiden peittojen syleilystä irti ja tietää, että kello on oikeasti viisi ja on sunnuntaiaamu.

Sunnuntai-iltapäivä menikin issikkayhdistyksen johtokunnan kokouksessa. Oli mukavaa päästä työskentelemään uuden porukan kanssa - toivon, että puuha antaa myös hyvää mieltä tänä vuonna. Viime vuonna meinasivat kiilteet hampaista irrota niitä kiristellessä...

No, nenu eteenpäin - ihan ekaksi pitäisi raahata itsensä työpaikalle. Muksaa viikkoa muillekin.

---

Ihminen, joka tekee työtä toisten hyväksi ilman itsekkäitä motiiveja, tekee todella hyvää itselleen. - Ramakrishna