perjantaina, toukokuuta 23, 2008

Ylös, ulos ja pisulle!

Tänä aamuna saimme kunnon herätyksen. Olin vielä täydessä unessa, kun kuulin, että pikkupeikon ovi kävi. Se narisee hieman, joten se on helppo tunnistaa. Hetken kuluttua räpsähti makuuhuoneemme ovi auki ja samassa vieressäni oli jotain vinkuvaa, iloista ja kiihkeää. Karma! Se ei antanut yhtään periksi ja niin sitä oli pakko nousta ylös. Kun nousin, alkoi herätyskello soittaa Radio Novaa. Kello oli 6:00 - tasan.

Pikkupeikon ovi aukeaa sisäänpäin, joten on Karma jotain oppinut. Avaamaan oven ja vetämään sitä samalla. Veikkaisin, että tänä kesänä Marilynkin pääsee karkaamaan Karman ovenavaustaitojen vuoksi useamman kerran.

Kävin näyttämässä Marilynin häntäpattia eilen lääkärille. Ensi torstaina se leikataan pois. On syytäkin, koska hännän ympärillä on yli kananmunan kokoinen kasvain. Poiston jälkeen tutkitaan, mikä se on. Peukkuja saa pitää.

Eilen oli syntymäpäiväni. Päivä ei poikennut mitenkään tavallisesta. Sain kaksi tekstaria ja yhden puhelinsoiton aiheen tiimoilta. Ukkokulta ei muistanut ollenkaan eikä muukaan perhe. Sellaista se on kun tulee riittävän vanhaksi: kukaan ei uskalla edes muistuttaa moisesta rajapyykistä. Riemukkaammat synttärit on tänään kolme vuotta täyttävällä Wilmalla. Onnea hänelle! Huomenna juhlitaan.

Eilen oli pikkupeikon viimeinen tentti. Se ei mennyt läpi, joten valmistuminen siirtyy elokuulle. Kyllä harmitti, peikkoa itseään ja meitä muita peikkolapsen puolesta. Se on joskus niin harmillisen pienestä kiinni...

Kirsikkapuut kukkivat. On vain kovin kylmää, joten ei ole kuulemma takeita siitä, että kukkiin tulee tarpeeksi pölyttäjiä, jotta saisimme kirsikoitakin.

Niin tai näin, niin kirsikkapuut ovat kauneimmillaan nyt.



3 kommenttia:

KaisaL kirjoitti...

Tsemppiä ihanalle Marilynille, hurjasti porkkanaa ja rapsutuksia huisin komealle Romeo-vaarille, pusu silmien väliin Karmalle (näitä pitempikuinoisia pitää aina pusia klyyvariin, Sakokin alistuu jo siihen että sen pitkää nokkaa lääpitään). Ja jämäterkkuja lopulle laumalle, kutsun itseni kameran kanssa kylään lähiaikoina että pääsen heposia halimaan.

Ja onnea jälkikäteen ikivanhukselle. :D

#krissenjutut -blogi kirjoitti...

Tervetuloa vaan kuvailemaan, mutta asenteen pitää kyllä hieman korjaantua ennen sitä: täällä ei ole muita vanhuksia kuin Romeo. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä Marilynille leikkaukseen! Kerrohan sitten mikä patti oli. Milloinkas sille semmoinen on ehtinyt kasvaakaan?

Ja suuren suuret syntymäpäiväonnittelut sinulle, näin jälkikäteen!!