lauantaina, elokuuta 23, 2008

Ammattimaista toimintaa

Ensimmäinen viikko töitä takana. Monet ovat lomien jälkeen aika tohkeissaan, kun päästään taas hommiin kunnolla kiinni. Asiakkaat ovat "heränneet" ja tilauksia ja tarjouspyyntöjä kuulemma vyöryy sisään. Yhdistystoimintapuolellakin näyttää monissa seuroissa alkavan toiminta uudelleen. Kokouspyyntöjä suorastaan sataa sähköpostiini.

Minullakin on ollut oikein energinen ja hyvä olo, vaikka monet hoitamattomat asiat painavatkin mieltäni. Olen laatinut erilaisia aikatauluja excel-taulukoin ja päähäni, jotta mitään ei unohtuisi. Puhelimessa menee kaksi-kolme tuntia päivästä. En ole ihan varma, miten edes selviän kaikesta.

Olen sopivasti menossa ensi viikon alussa koulutukseen, jonka esitehtävänä on lukea kirja "Älykäs itsensä johtaminen." Tästä on muuten omassa elämässäni mahtava esimerkki tuo Norjan matkan suunnittelu. Ensimmäisen kesälomapätkän aamuhetkinä varailin majoitustiloja ja laadin suunnitelmia reitille. Sitten menin töihin välillä ja huomasin kalenteristani, että olin varannut seuraavan lomanpätkän alkavaksi viikkoa Norjan matkan alkamisen jälkeen. Näin voi toimia vain erittäin ammattimainen projektipäällikkö. Kannattaa ottaa mallia.

Yleisesti ottaen on riskipeliä laittaa ihminen johtamaan asioita. Monet koneet ovat tietenkin luotettavampia. Myös Norpatti on tämän huomannut.

Hauskaa päivää teillekin. Minä lähden tekemään hankintoja.

Ei kommentteja: