sunnuntaina, lokakuuta 07, 2007

Ramasee

Taas ollaan sunnuntaiaamussa. Nukuttaa vielä. Tupa on hiljainen. Ukko läksi talkoisiin. Minäkin lähden muutaman tunnin kuluttua kohti Forssaa kokoukseen. Pikkupeikko oli Helsingissä iltaa viettämässä ja palasi ystin kanssa vasta aamulla, joten tuskin heräävät kovin pian. Minä taisin enemmän tai vähemmän pälyillä kelloa koko yön. Typerää, miksi en osaa nukkua kunnolla, kun peikko on bilettämässä ja tulossa kotiin yöksi. Minä, joka en ikinä myöntäisi olevani ylihuolehtivainen kanaemo.



Eilinen päivä oli melko toimelias. Sain jonkin verran siivoilluksi järkyttävän boheemimaiseen kuntoon mennyttä kotiamme. Ukkokin motivoitui melkein koko päiväksi siivoilemaan talon ulkopuolta. Päätykuistimme on muistuttanut viime aikoina kaatopaikkaa, mutta nyt sekin on jo paljon paremmassa kuosissa.



Kävimmepä yhdessä pikkupeikon kanssa ratsastamassakin eilen. Félagi saa mukavasti vauhtia, kun sillä on kirittäjä mukana. Joskus on mukavaa ratsastella yksin, mutta välillä taas on kiva kun on kaveri. Eilen oli taas upea syyspäivä. Pilvetkin hieman repeilivät ja aurinko leikki syksyn lehdillä, oli kaunista ja rauhallista.



Taidan köllähtää vielä hetkeksi sohvalle ja vasta sitten lähteä moikkaamaan mummoa naapuriin ennen reissuun lähtöä.

----


Rikkaudessa ei ole kyse rahasta. Rikkaus on mielentila. Oli joillakuilla kuinka paljon rahaa tahansa, he eivät ole tarpeeksi vapaita pysähtymään ja syömään vesimelonin ydintä. Ja jotkut meistä ovat rikkaita, vaikka elävät vain palkkasekkinsä varassa. - Harvey B. Mackay

Ei kommentteja: