torstaina, heinäkuuta 15, 2010

Helle uuvuttaa


Nyt on pakko tunnustaa, että tämä lähes 30C helle on vienyt voimani, joten juoksuohjelma on tauolla. Viime viikolla juoksin vain torstaina (kun ohjelmaan kuuluu kipitys kolmena päivänä viikossa) ja tällä viikolla en ole vielä kertaakaan lähtenyt munakelloni kanssa liikkeelle.

Olen uskotellut itselleni, että koska juoksu tuntuu niin pahalta, se ei ole terveellistäkään. Aiempina viikkoina olo juoksun jälkeen on ollut mahtavan hyvä ja viime torstaina hellepäivien keskellä ei todellakaan tuntunut hyvältä. Kunhan luonnoton kuumuus loppuu, aloitan uudelleen.

Pikku-Louhi on sopeutunut taloon hyvin, Karma on ottanut sen upeasti vastaan. Eilen ne jo leikkivät yhdessä. Luulenkin, että Karma on helpottunut, kun se on saanut kaverikseen toisen paimenkoiran, joka ymmärtää sen leikkityyliä. Pikkupeikon ystävän labradori, Hami, oli aivan tyrmistynyt Karman hammasnaksuttelupaineista, kun ne ensimmäisiä kertoja leikkivät yhdessä. Tuskin ne vieläkään oikein nauttivat toistensa seurasta.

Louhi on todellakin erilainen kuin Karma. Karma oli heti alussa paljon varovaisempi ja edelleenkin se säikkyy helposti. Louhi ei pahemmin säikähtele eikä ymmärrä maailmassa vaaranpaikkoja olevankaan. Eilen pikkupeikko vei koirat uimaan ja se kuulemma tuli järveen pikkupeikon perässä aivan epäröimättä ja ui kuin vanha tekijä.

Minäkin menisin mielummin järveen kuin töihin, mutta valinnan varaa ei ole.

2 kommenttia:

KaisaL kirjoitti...

Ihanaa, Reipas-Louhi ja Siskoistunut-Karma. <3

Mari kirjoitti...

Oi, ihana pentu, onnea uudesta tulokkaasta! Ja kiva nimikin sillä on. Vaikka Rouhi olisi ollut ehkä vielä kivempi (näin sen ensin Maijalta hieman väärin kuulin) ;)