keskiviikkona, tammikuuta 16, 2013

Poroja nokassa?

Pentulaatikossa ei mitään dramaattista tapahdu.  Pennut pääasiassa nukkuvat isojen massujensa vieressä. Ne näkevät kovasti unia, välillä pikkujalat viipottavat kovaa vikinän tahtiin.  Melko suloisia ovat kyllä.

Disa on jostain syystä alkanut kanniskella täysinäistä ruokakuppiaan.  Se on tähän asti ollut pyykkituvan lattialla ja Disa on syönyt nälän tullen ja kuppi on pidetty täytenä.  Viime aikoina on ollut ongelmia, kun kuppia ei löydy.  Disa on muutaman kerran kantanut kuppinsa eteiseen.  Eihän siinä muuten mitään ihmeellistä ole, mutta kuppi on ollut täysi ja se on kannettu sisältöineen.  Miksiköhän?

Eilen aamulla katselin pentujen pikkukirsuja ihmeissäni.  Mitä roskia Disa on tuonut pentulaatikkoon, kun kaikkien nenussa on jotain pikku roskia?  Ei, eipä ollutkaan - nenuihin on alkanut muodostua mustaa pigmenttiä.  Voi nöpönenuja!

Tässä tyttö1.  Kuvasta voi huomata myös, ette se oelkaan mustavalkoinen, vaan tummanruskea.Nyt olen pari päivää Joensuussa, jännä nähdä, ovatko pennut minusta kasvaneet hurjasti, kun tulen takaisin.  Ukkokulta on komennettu punnitsemaan pennut päivittäin.  Eilen tytöt painoivat 995g ja pojat 1080g ja 1090g.  Tasalaatuista sämpylää on leivottu.

Ei kommentteja: