sunnuntaina, toukokuuta 16, 2010

Hellettä!


Yhtäkkiä se tuli - ihana, kuuma kesä! Enää ei tarvita sukkia ja vapaa-ajan voi kulkea crocseissa.

Helatorstaista eiliseen vietin pääosin Kytäjän kartanolla, jossa olin mukana järjestämässä islanninhevosnäyttelyä. Kaikki sujui hyvin ja ilma tosiaan helli meitä helteellä.

Kauhean varsakuumeen kehittivät 1-vuotiaat, jotka olivat näytillä lauantaina.

Eilen meille tuli hoitoon pojan koira, Rami, joka heti päätti sijoittua hyvälle katselupaikalle etukuistille. Se ikävöi kovasti isäntäväkeään ja käy öisinkin vikisemässä ja raapimassa ulko-ovea. Muuten se kyllä on sympaattinen otus, mutta arvostan kyllä yöuniani sen verran, että se sai viime yönä pari kertaa kuulla sen kaltaisia hellyttelynimiä, jotka eivät sovi julkaistaviksi.

Kohta vien Ramin pois ja haen samalla mukaani pojan tyttöystävän, Suvin, katsomaan, millaista on islantilaisen Benni Lindalin kovasti mainostettu harmonia hevosen kanssa.

Se on pakko vielä mainita, että perjantaina tilaamani lämmin kylpytynnyri ei mennyt ihan niinkuin Strömsössä, ukkokulta oli päättänyt ottaa vetta pois lapolla jonkin verran, unohtanut lapon paikoilleen ja kun hän palasi takaisin, oli uuniin sulanut melkoinen reikä. Tekevälle sattuu ja onneksi uuneja saa uunikaupasta.

4 kommenttia:

Kennelpoika kirjoitti...

Eikös sitä saa hitsipillillä korjattua?

#krissenjutut -blogi kirjoitti...

Alumiinia ja aikasteen rusina... tuskin saa

KaisaL kirjoitti...

Hehhehe, ihanaa! Me taas luettiin netistä ohjeet miten puita istutetaan. "Kaiva kuoppa, lisää multaa, täytä kuoppa vedellä niin että multa kostuu, lisää puu ja multaa ja puutarha on valmis". Kuukunan munat. Kuoppa onnistui, mullan lisäys onnistui, kuopan täyttö vedellä onnistui poistettuani Helmin kuopan pohjalta. Jepjep, sitten olikin piru merrassa kun kuoppa täynnä vettä ja Igor vetää selkäkroolia siellä. Miksei kukaan sanonut että SAVImaakuoppaan vähempikin vesimäärä on ihan ok??? Sentään ei tarttettu lappoa sen poistamiseksi, mutta ämpärimäärissä sitäkin siilattiin helvettihin sieltä montusta. Saattaa olla että pihlajat hukkuivat yhtä kaikki. :D

Kennelpoika kirjoitti...

Ka tuo pönttö meille niin voin harjoitella alumiinin hitsausta :)