sunnuntaina, lokakuuta 18, 2009

Marilyn luonnetestissä

Olipa ratkiriemukasta olla Marilynin kanssa luonnetestissä, myös katsojien mielestä. Tyyppi ei kyllä vähästä hätkähdä.

Kun kelkkaukkoa vedettiin meitä kohti, niin otus tutki innokkaana lehtikasaa, kaivelikin sitä vähän ja katseli vain sivusilmällä koko juttua.

Kun kimppuumme yritettiin hyökätä raivokkaasti huutaen, Marilyn yritti päästä pusimaan hyökkääjää.

Kun tynnyri, jossa oli kiviä sisällä päristettiin meidän vierestä alas mäkeä, Marilyn meni tutkimaan tynnyristä singahtaneita kiviä.

Kun polun vierestä singahti haalari pystyyn, se ei taaskaan paljon hätkähtänyt ja palatessamme paikalle, se käveli haalarin yli aika muina miehinä ja nuuskuttaen siitä mahdollisesti löytyviä tuoksuja.

Pimeässä huoneessa se ei yhtään hätkähtänyt sen viereen heiteltyjä kolisevia ämpäreitä - kunhan jatkoi nurkkien tutkimista ruuan tai jyrsijoiden toivossa.

Laukausten kajahdettua se katseli tarkkana puihin, josko sieltä tipahtaisi lintu syliin ja haukahtelikin vähän. Tulos +156.

Testaajat kuulemma epäilivät, että on aika haastellinen otus koulutettavksi.

Koko stoori kuvineen löytyy kenneltyttö Kaisan blogista. Homma on myös videona, mutta se purkamiseksi täällä näkyvään muotoon tarvitsisin hiukan apua. Vapaaehtoisia?

3 kommenttia:

Irmeli Westermarck kirjoitti...

Samantapaisia kokemuksia oli Eevin kanssa. Hyökkääjä puuskahti: Ei tästä mitään tule, kun Eevi yritti pussailla. Kelkasta Eevi ei tykännyt, halusi pois ja siksi pisteet tipahtivat. Onhan sekin toimintaa, että poistuu epämiellyttävästä tilanteesta. Olisi mielenkiintoista päästä siihen ruotsalaiseen testiin.

- Tuija - kirjoitti...

tahtoo sit nähdä videon =) ja tahtoo myös nähdä joskus livenä tuon mainion koiran !

#krissenjutut -blogi kirjoitti...

Etkös sä, Tuija, aina silloin tällöin käy täällä Lohjan suunnalla. Tulehan tutustumaan Marilyniin ja muuhun laumaan. (Ja tämä ei ollut amerikkalainen kohteliaisuus. :)