torstaina, heinäkuuta 27, 2006

Aamun rauhaa

Istun tässä juomassa aamun toista mukillista kahvia. On rauhallista. Yksi koirista kalvaa pihalta löytynyttä kavionpalasta, muuten ei mitään ääniä.

Kohta pitää lähteä töihin.

Eilinen olin kiireinen päivä. Aamulla soitin pojalle 6:08 että on varmaan jo liikkellä, kun bussi lähtee klo 6:20. No, sängyssähän se vielä. Valtavan sadattelun kera se ryntäsi ylös ja ehti puolen kilsan päähän bussille ja vielä pankkiautomaatin kautta. Aaltoja ja ihailua, sama ei onnistuisi minulta.

Itse ehdin mukavasti kahdeksaksi töihin (työmatkaa on n. 50 km siivu) ja siellä "huopatossutehtaassa" järjestelin dokumentteja koko päivän. Tappavan tylsää puuhaa, mutta kaipa sekin on tehtävä. Siis koneella siirtelin dokumentteja eri hakemistoihin paremman löydettävyyden takaamiseksi. Samalla korjailin vanhentuneita tietoja niistä. Tylsää tylsää ja vielä tylsempää.

Työpäivän kohokohta oli lounas pakistanilaisessa Peshawar-ravintolassa. Ihanaa naan-leipää. :)

Töiden jälkeen kaupan kautta kotiin (espanjooleille olutta ja kabanossia). Sitten kotoa pojan puhtaat pyykit kassiin ja 15 km Lohjalle niitä viemään. Takaisin kotiin tapaamaan saapuneita etelänvieraita. Melkein heti soitti poika ja pyysi tulemaan takaisin sidetarpeiden kera - pään tikkaukset vaativat uutta suojaa. Ei kun autoon ja taas 15 km edestakaisin. No, tulipa pää suojattua.

Tytär soitti Ranualta, että myöhästyivät bussista, koska se ei tullutkaan samaan paikkan, minne jätti. Jos ei muuta kyytiä järjesty se tarkoittaa sitä, että myöhästyvät myös junasta. No, eihän tuo katastrofi, mutta rahanmenoa se kumminkin lisäisi, kun kolmen päivän junalippu päättyy tänään. Saivat kuitenkin jonkun kanssa kimppataksin aikaan ja ehtivät junaan. Varmaan kivaa matkustaa istuallaan koko yö. Aaltoja ja ihailua tuostakin. Ei vanha enää jaksaisi.

Illalla sitten espanjan vieraat tulivat nauttimaan grillatusta kabanossista ja muutamasta oluesta. Hyvin maistui herkku. Just sitä, mitä Suomesta kaipaa. Ruisleipää ja grillimakkaraa. Niitä varmaan itsekin kaipaisin.
Vaan nyt pitää kiiruhtaa. Tj1 enää ja alkaa loma ja toista sataa dokumenttia on vielä käsittelemättä. Voi tylsyyden tylsyys. Mutta mentävä on. :)

Onneksi on ihana aamu. Aurinko paistaa ja voi vain kuvitella kuinka helteistä taas tulee.

Ei kommentteja: